Slice It!

Slice It! 1.6.0

Vrolijk tekenspel met creatieve insteek

VOOR

  • Kleurrijke game
  • Origineel concept
  • Immens aantal levels

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Slice It! is een rustgevend spel met vormen. Op een tekenblad verschijnen onder andere driehoeken en vierkanten die je in gelijke delen dient te splitsen. Trek hiervoor een lijn en Slice It! berekent in hoeverre de partjes overeenkomen in oppervlakte.

Wat lijkt op een eenvoudig spelletje blijkt een hersenbreker van formaat. Slice It! geeft je bij elk level een aantal potloden, waarmee je een geometrische vorm verdeelt. Het is de bedoeling dat je de figuur in stukken van dezelfde grootte snijdt, in een vastgesteld aantal. Bij succes verdien je sterren en bij een perfecte indeling wel 5 stuks! Maak je een perfecte deling dan krijg je tevens een hintpunt, waarmee je in latere levels een tip opvraagt. Nette incisies zijn dus van het grootste belang.

Slice It! heeft liefst 180 levels voor je in petto, die snel oplopen in moeilijkheidsgraad. Gelukkig zit er af en toe een figuur tussen dat je meteen visualiseert in het gewenste aantal stukken. Slice It! is dan ook typisch zo'n spel dat je lang speelt, afsluit en veel te snel weer opstart om dat ene puzzeltje op te lossen. De muziek in het spel bestaat niet uit orkestrale wonderstukken maar stoort allerminst. Samenvattend is Slice It! dankzij de eenvoudige speelstijl, bonte kleurtjes en droge liftmuziek een plezante puzzelgame.

Slice It! biedt heerlijke tijdsbesteding voor onderweg en op 't toilet. Het spel verveelt niet snel en is dankzij de 180 levels eindeloos speelbaar. Daarnaast krijgt Slice It! een pluim voor originaliteit.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Slice It!

Download

Slice It! 1.6.0

Beoordelingen about Slice It!